fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Kotitalousvähennys -60 %

Oletko tilannut ikkunanpesupalveluita Turussa kotiin, mökille tai vanhempien asuntoon? Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää Urhon siivouspalveluiden kustannuksia ansio- ja pääomatulojen verotuksessa. Vähennys on jopa 60 % siivoustyön osuudesta!

Kotitalousvähennys ikkunanpesupalveluista Turun alueella

Kun tilaat ikkunanpesua kotiin, vanhemmille ja vapaa-ajan asuntoon, voit hakea helpotusta verotukseesi kotitalousvähennyksen avulla. Vuonna 2024 vähennys on 60 % työn osuudesta. Työn osuus on suurin osa laskun loppusummasta.

Kotitalousvähennys tarkoittaa käytännössä alennusta siivouspalveluista. Saat henkilökohtaisessa verotuksessa osan hinnasta takaisin tilatessasi yhden tai useamman ikkunanpesun vuoden aikana.

Kotisiivous ja muuttosiivous

Tilaa muuttosiivous tai kotisiivous Tampereen seudulle, niin olet oikeutettu kotitalousvähennykseen!

Ikkunanpesut

Vähennyksen voi saada myös tilaamalla Urhon ikkunanpesupalvelun kotiin, vanhemmille ja mökille.

Kotitalousvähennyksen määrä vuonna 2024

Urho tarjoaa iloisia ja reippaita ikkunanpesupalveluita Turun alueella. Kotiin, vanhemmille ja vapaa-ajan asuntoon tuotettuna nämä ovat sellaisia töitä, joista saat hakea kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksen omavastuuosuus on 100 €.  Maksimivähennyksen saat silloin, kun vuoden aikana tilaamiesi palveluiden summa on 6 000 €. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä kotitaloustöistä on 3 500 € vuodessa henkilöä kohden.

Pariskunnista molemmat osapuolet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen täysimääräisenä, jolloin maksimivähennyksen (7 000 €) saa, kun vähennyskelpoisen työn summa on 12 000 €.

Helppo prosessi

Näin kotitalousvähennys toimii

Tilaa siivous

Tilaa meiltä ikkunanpesu kotiin, vanhemmille tai vapaa-ajan asuntoon Turun seudulla.

Tulemme hommiin

Jätä työ kokonaan Urhopesun huoleksi ja nauti raikkaista ikkunoista!

Hae vähennystä

Työn valmistuttua hae kotitalousvähennystä osoitteessa vero.fi.

Jopa 60 % vähennys

Saa jopa 60 % työn hinnasta takaisin verotuksessa!

Näistä siivouspalveluista saat kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen eli siihen on oikeutettu vain palvelun maksanut henkilö. Jos siivouspalveluja käytetään useamman kerran vuodessa, maksut kannattaa jakaa puolisojen kesken.

Kotitalousvähennystä voit hakea joko vuosittaisen veroilmoituksen yhteydessä, valmiiksi seuraavaa veroilmoitusta varten tai koko vuodelle ennakkoon, mikäli olet tilannut Urholta ikkunanpesupalvelun Turkuun.

Täältä löydät lisää tietoa kotitalousvähennyksestä. Katso myös Verohallinnon ohjeet kotitalousvähennyksen ilmoittamiseen.

Ikkunanpesu Turku

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?