fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Alv 0 % ikkunanpesupalvelut Tampere

Laadukkaat ja luotettavat alv 0 % ikkunanpesupalvelut Tampereella henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut pysyvästi tai hetkellisesti. Jos et pysty suoriutumaan ikkunoiden pesusta esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi, saat Urhopesun tarjoamat palvelut huomattavasti edullisempaan hintaan. Lue tältä sivulta tarkemmin siitä, kuka voi hyödyntää arvonlisäverotonta ikkunanpesupalvelua. Hintalaskurilla voit laskea hinnan ikkunoiden pesulle ja tilauksen lähettäminen onnistuu näppärästi hinnan laskemisen jälkeen.

Tilaa arvonlisäveroton ikkunanpesu Tampereelle

Kirkkaat ikkunat ovat tärkeä osa kotisi viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Urhopesu tuottaa arvonlisäverotonta ikkunanpesupalvelua ikääntyneille sekä henkilöille, joilla toimintakyky on päässyt alentumaan sairauden tai vamman vuoksi.

Voit nyt saada Urhon tarjoamista ikkunanpesupalveluista edullisemman alv 0 % hinnan tilanteessa, jossa et pysty huolehtimaan kotisi puhtaudesta riittävällä tasolla. Ikkunanpesupalveluiden lisäksi arvonlisäverottomiin palveluihin lukeutuvat yksityishenkilöiden koti- ja muuttosiivous Tampereella sekä koko Pirkanmaalla.

Ikkunanpesu

Urho suorittaa laadukkaat ikkunanpesut luotettavasti sekä reippaalla asenteella

Kotisiivous

Myös muissa siivouspalveluissa työnjälkemme on huolellista ja palvelumme ystävällistä

Kotitalousvähennys myös alv 0 % ikkunanpesuista

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä myös arvonlisäverottomana (alv 0 %) ostetuista ikkunanpesupalveluista? Arvonlisäveron lisäksi voit säästää verotuksessa jopa 60 % palvelun työn osuudesta. Muista siis hyödyntää etu!

Reippaalta ja iloiselta Urholta saat yksilölliset sekä hinnaltaan ennakoitavat alv 0 % ikkunanpesupalvelut Tampereen seudulla. Sovitamme palvelun sisällön vastaamaan sinun tarpeitasi, ja osaava tiimimme toteuttaa ikkunanpesut laadukkaasti toivotulla tiheydellä.

Kotitalousvähennys ikkunanpesuista​ Tampereella

Helppo prosessi

Näin alv 0 % ikkunanpesu toimii

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla. Soita, laita sähköpostia tai lähetä viesti verkkosivuilla!

Jutellaan toiveista

Keskustellaan toiveistasi ja tarpeistasi. Laaditaan juuri sinulle sopiva palvelu.

Tehdään sopimus

Laaditaan palvelusopimus ja
-suunnitelma, joka oikeuttaa alv 0 % ikkunanpesuun.

Nauti puhtaudesta!

Valmista tuli ja puhdasta on! Voit nauttia kirkkaista ikkunoista ja valoisasta kodista.

Kun toimintakykysi on heikentynyt, voit saada kaikki kodin siivous- ja ikkunanpesupalvelut käyttöösi ilman arvonlisäveroa.

Arvonlisäveroton ikkunanpesupalvelu on saatavilla kaikille, joiden toimintakyky on alentunut iän, vamman tai sairauden vuoksi – joko pysyvästi tai tilapäisesti. Alv 0 %:n palvelun käyttäminen edellyttää palvelusopimuksen ja -suunnitelman tekemistä Urhon ja palvelun käyttäjän välille.

 • Arvonlisäveroton ikkunanpesu tarkoittaa yleensä säännöllistä palvelua, jossa ikkunat puhdistetaan sovituin väliajoin. Säännöllinen ikkunanpesu estää likaa pinttymästä ikkunoihin ja auttaa pitämään kotisi kirkkaana sekä viihtyisänä. Pesuväli sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 • Alv 0 % palvelun voi saada käyttöön myös määräaikaisesti. Tämä voi tulla kyseeseen silloin, kun toimintakyky on heikentynyt väliaikaisesti vaikkapa jalan murtuman takia. Tilanteessa ole yhteydessä meihin ja kysy  palvelun mahdollisuutta. Saamme varmasti asian järjestymään.

Kyllä, Urhon arvonlisäveroton ikkunanpesu on aivan yhtä kattava kuin “tavallinen” arvonlisäverollinen ikkunanpesukin. Alv 0 % ikkunanpesupalvelun sisältö on siis täysin sama kuin alv 24 % palvelussa. Ja kuten aina, palvelun sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa tarpeisiin sopivaksi.

 • Kun huomaat sinun tai läheisesi tarvitsevan siivouspalvelua, ole meihin yhteydessä esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla Urhon toimistoon numeroon 050 449 4767 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@urhopesu.fi.

 • Kun olemme saaneet selvyyden tilaasi koskien, pystymme tekemään kanssasi palvelusopimuksen, joka oikeuttaa hankkimaan Urhon alv 0 % palveluita. Samalla sovimme palvelun sisällöstä, esimerkiksi ikkunanpesun tiheydestä ja mahdollisista lisäpalveluista, kuten kotisiivous.

 • Pienen suunnittelun jälkeen sinulta ei enää vaadita muuta, ja voit odottaa ikkunoiden pysyvän jatkossa kirkkaina toimestamme.
 • Verohallinnon mukaan sosiaalihuollon palveluja voi ostaa arvonlisäverottomasti sellainen henkilö, jonka toimintakyky on heikentynyt iän, vamman tai sairauden vuoksi joko pysyvästi tai väliaikaisesti.

  Urhopesu Oy on merkitty Pirkanmaan hyvinvointialueen rekisteriin yksityiseksi sosiaalipalveluita tarjoavaksi yritykseksi 16.3.2023 alkaen. Voimme tästä syystä tarjota arvonlisäverottomia palveluita toimialueellamme Tampereella ja Pirkanmaalla (Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi ja Kangasala). Arvonlisäverottomiin palveluihin lukeutuvat yksityishenkilöiden ikkunanpesu, kotisiivous sekä muuttosiivous.

 • Voit lukea näistä palvelukohtaisilla sivuilla:

  Kotisiivous Tampere
  Muuttosiivous Tampere
  Ikkunanpesu Tampere

Alv 0% ikkunanpesu Tampere

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Yhteystiedot

Kysy Urholta alv 0 % ikkunanpesupalvelua

Reipas ja iloinen siivouspalvelumme tarjoaa räätälöityjä ja hinnaltaan ennakoitavia ikkunanpesupalveluja Tampereella ja koko Pirkanmaalla.

Täytä yhteydenottolomake, soita, laita Whatsappia tai sähköpostia, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Sähköposti

toimisto@urhopesu.fi

Osoite

Hämeenpuisto 33,
33200 Tampere

Puhelin

050 449 4767

Whatsapp

050 449 4767

Laske ikkunanpesun hinta

Ikkunanpesun hinta perustuu pestävien ikkunoiden lukumäärään sekä matkakuluun. Hinnasta vähennetään alv 24 % henkilöiltä, joiden toimintakyky on sairauden tai vamman vuoksi alentunut.

Arvonlisäverovähennyksen lisäksi ikkunoiden pesusta saa kotitalousvähennyksen -60 %!

Hinta sisältää ammattitason siivousaineet- ja tarvikkeet.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Laske hinta ikkunanpesulle ALV-0%
Yhteensä
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show