fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Ikkunanpesu yrityksille

Ikkunanpesupalveluita eri tarpeisiin Pirkanmaan yrityksille ja yhteisöille. Urhopesu on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia ikkunanpesupalveluja erilaisiin toimitiloihin ja palvelukohteisiin. Laadukas lopputulos ja ystävällinen palvelu ovat meillä etusijalla. Olemme kumppanisi, kun tarpeenasi on ikkunanpesu toimistoissa, oppilaitoksissa, palvelukodeissa, saneerauskohteissa tai taloyhtiöissä.

Ammattitaitoinen ikkunanpesupalvelu Tampereella

Urhon ikkunanpesupalvelut sopivat monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä toimitila, oppilaitos tai taloyhtiön tilat. Ikkunoiden pesut suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja toteutetaan tarvittaessa yhteistyökumppaneita hyödyntäen. Tarjoamme myös aliurakointia muille alan yrityksille.

Kun haluat urhokasta palvelua ja luotettavan kumppanin, olemme oikea valinta. Tarjoamme ammattitaitoista ikkunanpesua Tampereella ja lähialueilla, ja tarvittaessa teemme keikkoja muihin kaupunkeihin. Toteutamme myös toimitilojen siivoukset.

Luotettava palvelu

Siivouspalvelu Urho on avoin ja reilu sekä työntekijöilleen että asiakkailleen

Loistava työnjälki

Panostamme ikkunanpesun laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun

Hinnoittelu ikkunoiden lukumäärän perusteella

Ikkunoiden pesun hinta lasketaan ikkunoiden lukumäärän perusteella. Mikäli ikkunat ovat haastavia tai haastavalla korkeudella, sovellamme hinnoittelua tarpeen mukaan. Isoissa urakoissa vierailemme kohteessa ennen urakkatarjouksen antamista. Usein tarjous ikkunoiden pesusta voidaan antaa myös kuvien tai videoiden avulla.

Näyteikkunoiden pesut on hinnoiteltu täällä.

Hoidamme ikkunanpesut laadukkaasti ja tehokkaasti. Selkeä hinnoittelumalli varmistaa, että tiedät mistä maksat – yllättäviä lisäkuluja ei ole.

Kohteitamme ovat esimerkiksi:

Haastavammissa kohteissa voimme turvautua yhteistyökumppaniemme apuun. Näin voimme taata parhaan mahdollisen tuloksen ikkunanpesusta.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Taloyhtiöiden ikkunanpesut laadulla ja luottamuksella

Taloyhtiön ikkunanpesut keskitetysti yhdestä yrityksestä. Pesemme talon kaikki ikkunat sekä parvekelasitukset ja tarvittaessa laskemme tarjouksen myös pienemmästä kokonaisuudesta.

Tilaajana voi olla taloyhtiö tai sen asukkaat. Laskutus on sovittavissa tarpeen mukaan ja se voidaan jakaa myös siten, että taloyhtiö maksaa osan ja asukkaat osan.

Takaamme ikkunoiden kirkkauden ja puhtauden taloyhtiössänne – jokaisella kerralla ja vuodesta toiseen.

Taloyhtiöiden ikkunanpesut laadulla ja luottamuksella

Helppo prosessi

Näin ikkunanpesu toimii

Laskemalla ikkunat
saat hinnan

Laske, montako ikkunaa tiloistanne löytyy.

Ota yhteyttä
haluamallasi tavalla

Soita meille, laita sähköpostia tai lähetä viestiä verkkosivumme kautta.

Tulemme paikalle
sovitusti

Suoritamme laadukkaan ikkunanpesun Tampereella tai Pirkanmaalla.

Nauti puhtaista
ikkunoista!

Nauti lopputuloksesta eli kirkkaista ikkunoista ja kauniista julkisivusta!

Miksi valita Urhopesu?

Urhon ikkunanpesuissa yhdistyvät laatu, tehokkuus ja alan asiantuntemus. Olemme kohdanneet monenlaisia tiloja, ikkunoita ja olosuhteita joten tiedämme, kuinka paras mahdollinen lopputulos saavutetaan asiakkaan kannalta kustannustehokkaasti.

Vaikka jokainen ikkunanpesu on erilainen, lähtökohta on sama: tiimimme tekee puhdistustyön reippaalla otteella ja huolehtii laadukkaasti jokaisesta yksityiskohdasta. Käytössämme on aina korkealaatuiset välineet ja ekologiset, hajusteettomat puhdistusaineet, joista ei koidu haittaa tiloissa asuville tai työskenteleville.

Pyrimme tekemään työmme niin, ettemme häiritse tilojen käyttäjiä esimerkiksi valuvan veden tai lätäköiden muodossa. Emme myöskään jätä jälkeemme saippuajäämiä tai raitoja – vain puhtaita ikkunoita, jotka hohtavat puhtautta ja viestivät laadukkaasta työstä!

Ikkunanpesu kokemuksia

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Yhteystiedot

Tilaa ikkunanpesut yrityksille

Kaipaatko ammattimaista ikkunanpesupalvelua Tampereen tai Pirkanmaan alueella? Urhopesu on valmis tarttumaan haasteeseen tilojen ja ikkunoiden koosta riippumatta.

Täytä lomake, soita, laita Whatsappia tai sähköpostia, niin olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sähköposti

toimisto@urhopesu.fi

Osoite

Hämeenpuisto 33,
33200 Tampere

Puhelin

050 449 4767

Whatsapp

050 449 4767

Säännöllinen ikkunanpesu Tampereella – niin yrityksille
kuin yhteisöillekin

Ikkunoiden puhtaus kuvastaa yritystäsi.

Jotta se näyttäisi parhaat puolensa sekä työntekijöille että asiakkaille, suosittelemme säännöllistä ikkunanpesua, vähintään vuosittain. Erityisesti keskusta-alueella ikkunat likaantuvat nopeasti, minkä vuoksi pesuvälin tulisi olla tiheämpää. Säännöllinen ikkunanpesu myös estää lian pinttymisen ja takaa näin yhdenmukaisen hinnan joka kerta.

Ikkunanpesussa ammattitaito ratkaisee. Me Urholla olemme valmiina tarjoamaan asiantuntemustamme ja reipasta palvelua aina, kun sitä tarvitsette. Toteutamme laadukkaat ikkunanpesut Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä yksityiselle että julkiselle sektorille, oli kyseessä sitten toimitilat, palveluasumisen tilat, saneerauskohteet, oppilaitokset, kirjastot, palvelukodit tai esimerkiksi ostoskeskukset.

Olipa oma tarpeenne minkälainen tahansa, meiltä löytyy osaamista ja välineet vaativimpiinkin kohteisiin. Urholaisten ammattitaito, hajusteettomat puhdistusaineet ja joustavat aikataulut takaavat huolettoman ikkunanpesun ja kokemuksen.