fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Kotisiivous Tampere

Laadukasta kotisiivousta Tampereella, reippaalla asenteella ja ystävällisellä palvelulla höystettynä. Urhopesu suorittaa alueen kotisiivoukset luottamuksella ja ammattitaidolla, pitäen kodistasi huolta ja vapauttaen sinut nauttimaan vapaa-ajastasi. Kokeile laskuriamme saadaksesi selkeän kuvan kotisiivouksen hinnasta ja räätälöi palvelu täsmälleen omien tarpeidesi mukaan.

Nauti puhtaasta arjesta ulkoistamalla kotisiivous

Urhon kotisiivouksen avulla voit nauttia vapaa-ajastasi, kun ammattilaisemme hoitavat kodin perusteellisen siivouksen puolestasi. Säännöllisen siivouksen ansiosta kotisi myös pysyy jatkuvasti kunnossa. Oli tarpeesi millainen tahansa, kanssamme voit olla varma lopputuloksesta: saat raikkaan kodin ja tilan, jossa on hyvä olla.

Kun etsit kotisiivouspalvelua Tampereen ja Pirkanmaan alueella, olemme rehti ja luotettava vaihtoehto. Lupauksemme on selkeä: hoidamme työn aina sovitusti ja maaliin asti. Myös hinnoittelumme on selkeää ja ennakoitavissa. Kokeile sivulta löytyvää laskuria selvittääksesi, mitä kotisiivous maksaisi sinun kohdallasi!

Luotettava palvelu

Siivouspalvelu Urho on avoin ja reilu sekä työntekijöilleen että asiakkailleen

Selkeä hinnoittelu

Jatkuvan siivouspalvelun kiinteä hinta takaa, että yllätyksiä ei tule laskutusvaiheessa

Loistava työnjälki

Panostamme työssämme erinomaiseen laatuun ja ensiluokkaiseen palveluun

Mitä kotisiivous sisältää?

 • Lattiapinta-alan ja mattojen imurointi

 • Lattialistojen ja liukuovien lattiakiskojen imurointi

 • Sohvien ja tuolien imurointi / pyyhintä

 • Lattiapinta-alan kosteapyyhintä

 • Yleisten pintojen pyyhintä ulottuvuuskorkeudelta

 • Peilien ja diginäyttöjen pyyhintä

 • Taulujen, lamppujen ja vapaana olevien sälekaihtimien pyyhintä ulottuvuuskorkeudella 

 • Ovenpielien, ovenkahvojen ja valokatkaisimien pyyhintä

 • Roskien vienti

 • Peilin, tason, altaan ja hanan pesu

 • WC-pöntön pesu kauttaaltaan

 • Suihkulasin pesu / pyyhintä

 • Suihkun hanojen pyyhintä

 • Kylpyammeen pesu

 • Altaan ja hanan pesu

 • Pintojen, välitilan ja vetimien pyyhintä

 • Liesitason pesu ja liesituulettimen pyyhintä

 • Esillä olevien kodinkoneiden ja mikron pyyhintä

 • Kaappien pyyhintä sisältä

 • Lattiakaivon pesu

 • Kalkinpoisto

 • Yli 180 cm korkeudella olevien tasojen pyyhintä

 • Lakanoiden vaihto

 • Mattojen tuuletus. Emme suosittele mattojen tamppausta, sillä se voi vaurioittaa mattoja.

 • Ikkunoiden pesu (Hinnoiteltu erikseen)

Klikkaamalla yllä olevia osioita auki saat selville, mitä kaikkea Urhon kotisiivous sisältää. Palvelu on räätälöitävissä juuri sinulle sopivaksi, joten voit valita ja mukauttaa siivouksen sisältöä tarpeidesi mukaan.

Kodin puhtaus ja järjestys tuovat mielenrauhaa ja helpottavat arjen sujumista. Reippaat siivoojamme ymmärtävät tämän ja ovat valmiita vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Ota yhteyttä ennen tilauksen tekemistä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun kotiisi sopiva palvelu.

Tarjoamme myös muuttosiivous– ja ikkunanpesupalvelut.

Kotisiivous Tampere ja koko Pirkanmaa

Helppo prosessi

Näin siivouspalvelu toimii

Ota yhteyttä

Lähesty meitä haluamallasi tavalla. Soita tai lähetä viesti verkkosivumme kautta.

Sovitaan aika

Keskustellaan toiveistasi ja sovitaan siivouksen ajankohta, joka sopii sinulle parhaiten.

Tulemme hommiin

Urho huolehtii kodistasi luotettavasti puolestasi. Maksu suoritetaan palvelun jälkeen.

Aina puhdas koti!

Valmista tuli ja puhdasta on! Nauti raikkaasta kodista ja kiiltävistä pinnoista.

Mitä sinun tulisi tietää Urhon kotisiivouksesta?

Tilatessasi Urholta kotisiivouksen Tampereen kaupunkiseudulle tai Pirkanmaalle, toivomme asunnon olevan valmiiksi sellaisessa kunnossa, että puhdistustyö voidaan toteuttaa sujuvasti. Erikoispyynnöistä esimerkiksi tiskikoneen täyttämisestä, lelujen keräämisestä lattialta ja muista tällaisista valmistelutoimista voidaan sopia erikseen.

Siivousjärjestyksellä on merkitystä muun muassa pölyn leviämisen vuoksi. Työskentely sujuu erityisen jouhevasti ja tehokkaasti silloin, kun tiloissa ei ole asukkaita paikalla ja voimme toteuttaa siivouksen järjestelmällisesti. Jos kuitenkin sinä tai perheesi olette kotona siivouksen aikana, se ei ole ongelma. Tällöin keskitymme puhdistamaan yhden huoneen tai alueen kerrallaan, ja te voitte viettää päiväänne rauhassa.

Katso alta yleisiä kysymyksiä ja vastauksia kotisiivouksesta.

Urhon kotisiivouksia voi tilata joko kertaluontoisesti tai ylläpitosiivouksen muodossa viikoittain, kahden viikon tai neljän viikon välein.

Ylläpitosiivouksen tiheys riippuu toiveistasi ja tarpeistasi.

Säännöllinen siivous esimerkiksi kahden viikon välein estää lian ja pölyn kertymisen, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain pienimuotoisesta välisiivouksesta (vessa, keittiö, yms.). Tämä on suosituin siivoustiheys kotisiivouspalvelussa.

Viikoittaisen siivouksen ansiosta riittää, että pidät tavarat järjestyksessä. Näin voit jättää siivoustyöt lähes kokonaan meidän huoleksemme.

Kyllä, Urholta voit tilata kotisiivouksen kertaluontoisesti, säännöllisesti taikka epäsäännöllisen säännöllisesti!

Kun olet hankkinut siivouspalveluita kotiin tai vapaa-ajan asuntoon ja maksanut ne itse, voit hakea kotitalousvähennyksen OmaVerossa osoitteessa www.vero.fi.

Tänne olemme kirjoittaneet tarkemmin kotitalousvähennyksestä.

Jos toimintakykysi on heikentynyt hetkittäisesti tai pysyvästi esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi, voit hyödyntää Urhon arvonlisäverottomia siivouspalveluita.

Tähän kuuluvat ikkunanpesu, muuttosiivous ja kotisiivous toimialueellamme Tampereella ja koko Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä toimistoomme saadaksesi lisätietoa ja järjestääksemme sinulle edullisemman hinnan.

Kotisiivouksen hinta vaihtelee sijainnista, palveluista ja kodin koosta riippuen. Voit arvioida palvelumme hintaa sivulla olevan laskurin avulla.

Huomioithan, että laskurin antama summa on suuntaa-antava. Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen.

Kertasiivoukset tehdään tuntityönä, ja jatkuvan palvelun kiinteä hinta määräytyy ensimmäisten siivouskertojen perusteella.

Kyllä, kaikissa Urhon palveluissa on 100 euron minimiveloitus.

Voit tilata siivouspalveluita soittamalla, lähettämällä viestiä tai pyytämällä tarjouksen verkkosivuillamme. Odotamme yhteydenottoasi!

Mikäli et löytänyt etsimääsi vastausta, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme ja tarjoamme lisätietoa palveluistamme.

Tutustu myös Usein kysytyt kysymykset -sivuumme.

Kotisiivous kokemuksia

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Kokeile kotisiivouksen hintalaskuria!

Laskuri antaa kotisiivouksen hinta-arvion. Lopullinen hinta määräytyy tehtyjen työtuntien perusteella 50 €/h + matkakulu.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 % sekä ammattitason siivousaineet- ja tarvikkeet.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Arvioitu hinta kotisiivoukselle
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Kotisiivous hinta – mistä se tarkalleen ottaen muodostuu?

Kotisiivouksen hinta muodostuu useista tekijöistä, kuten asunnon koosta, siivouksen laajuudesta, sijainnista sekä mahdollisista erityistoiveista. Keskimääräiset hinnat voivat vaihdella reippaastikin yrityksestä ja alueesta riippuen, mutta usein ne määritellään reilusti tuntiperusteisesti tai tehtäväkohtaisesti.

Myös Pirkanmaalla kotisiivouksen hinta vaihtelee eri palveluntarjoajien välillä. Jos hinta kuitenkin vaikuttaa erityisen edulliselta, kannattaa varmistaa, sisältyykö siihen kaikki tarvittavat palvelut ja onko mahdolliset lisäkustannukset huomioitu. Urhopesu tarjoaa kotisiivousta Tampereella edullisesti alkaen 110,00 €. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 % ja kattaa kaikki palvelun osa-alueet, mukaan lukien siivoustarvikkeet. Kun hyödynnät kotitalousvähennyksen, kodin siivoukselle jää hintaa vain 44,00 €.

Haluatko tietää tarkemmin, miten kotisiivouksen hinta määräytyy? Lue lisää blogistamme, tai kokeile sivulta löytyvää hintalaskuria!

Kotisiivous ja kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verohelpotus, joka hyvitetään ansio- ja pääomatulojen veroista. Se kattaa jopa 60 prosenttia siivouspalvelun työn osuudesta. Hyödyntämällä kotitalousvähennystä kodin siivouspalvelut voivat tulla huomattavasti edullisemmiksi etenkin, jos käytät palveluita säännöllisesti tai useita kertoja vuodessa.

Myös muut tarjoamamme kodin siivouspalvelut, kuten muuttosiivous ja ikkunanpesu, oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Mietitkö, miten voit hyödyntää edun? Tutustu aiheeseen kotitalousvähennys-sivullamme.

Kotisiivous ja kotitalousvähennys
Kotisiivous edullisesti ilman arvonlisäveroa

Kodin siivouspalvelut
ilman arvonlisäveroa

Tiesitkö, että tietyin edellytyksin kotisiivous on saatavilla arvonlisäverottomana? Näin voit säästää veron määrän kotisiivouspalvelun hinnassa. Myös arvonlisäverottomista palveluista voi hakea kotitalousvähennystä, mikä tuo lisää säästöjä.

Puhdas koti on jokaisen oikeus ja olennainen osa hyvinvointia. Jos sinun tai läheisesi toimintakyky on heikentynyt – joko pysyvästi tai tilapäisesti – voit saada kotisiivouspalvelut säännöllisesti arvonlisäverottomana (alv 0 %). Huomaattehan, että ennen kuin voitte hyödyntää Urhon arvonlisäverottomia palveluita, meidän tulee laatia siivouksen saajan kanssa palvelusopimus ja -suunnitelma.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tai alv 0 -sivultamme.

Kotisiivoukset Tampereella luotettavasti ja ammattitaidolla!

Arki on usein kiireistä, eikä perusteelliselle siivoukselle jää aina voimavaroja. Avullamme voit pitää kotisi raikkaana ja siistinä, ja samalla vapauttaa aikaa itsellesi ilman stressiä siivoamisesta.

Ensiluokkainen työnjälki ja erinomainen palvelu ovat ensisijaisen tärkeitä reippaille siivoojillemme – ja tämä näkyy toistuvasti asiakkaidemme tyytyväisyytenä. Toteutamme kotisiivoukset luotettavasti ja ammattitaidolla Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella.

Urholaisten ystävällisyys ja ammattitaito, hajusteettomat puhdistusaineet ja joustavat aikataulut takaavat kaikki osaltaan huolettoman siivouskokemuksen. Meille on myös sydämen asia varmistaa että, kodissasi on laadukas sisäilma ja viihtyisä ympäristö.

Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi – kotisiivouspalvelumme tekee arjestasi helpompaa ja raikkaampaa missä tahansa seudulla sijaitsetkin. Olipa tarpeesi kertaluontoinen, säännöllinen tai säännöllisen epäsäännöllinen, räätälöimme palvelun juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!