Usein kysytyt kysymykset

Tuliko kysyttävää Urhon tarjoamista siivouspalveluista? Tältä sivulta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos kysymykseesi ei löydy vastausta alta, ota meihin yhteyttä!

Soita suoraan Siivouspalvelu Urholle tai lähetä viestiä verkkosivumme kautta! Jälkimmäisessä tapauksessa valitse haluamasi palvelu valikosta ja täytä yhteydenottolomake.

Kotisiivous
Muuttosiivous
Ikkunanpesu koteihin

Toimistosiivous
Ikkunanpesu näyteikkunoihin
Ikkunanpesu toimitiloihin

 • Kotisiivoukset:

  Voit jättää puhdistustyön kokonaan meille! Ennen siivousta kodin tulee kuitenkin olla siten valmisteltu, että pääsemme toteuttamaan puhdistustyön.

  Valmistelussa riittää, kun järjestät tavarat ja vaatteet oikeille paikoilleen. Tällöin oma työmme nopeutuu ja tämä näkyy sinulle kotisiivouksen hinnassa.

 • Muuttosiivoukset:

  Muuttosiivouksissa asunnon tulee olla kokonaan tyhjä tavaroista ja roskista.

 • Remonttisiivoukset:

  Remonttisiivouksissa asunnon tulee olla kokonaan tyhjä ja suurpiirteinen “raksaimurisiivous” tulee olla tehtynä. Remontin tulee olla kokonaan loppuun saakka tehty ennen siivousta, jotta voimme tehdä oman työmme ilman häiriötä.

  Remonttipöly pysyy erityisen pitkään ilmassa, ja siksi remontin lopettamisen ja siivouksen välissä olisi hyvä olla vähintäänkin vuorokausi aikaa. Näin siivouksesta saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. Huomioithan, että siivouksen jälkeen remonttipölyä laskeutuu huoneilmasta tasoille ja lattiapinnoille jopa useiden päivien ajan.
 • Voit luovuttaa Urhopesulle avaimen esimerkiksi päivän tai pari ennen siivousta.

  Avaimet säilytetään Urhopesun toimistolla lukitussa avainkaapissa, ja kun avaimia käytetään, niissä on aina kiinni paikannuslaite. Tämä on turvallinen ja näppärä avainten säilytystapa erityisesti silloin, kun tilaat meiltä säännöllisen kotisiivouksen.

 • Voit myös olla kotona avaamassa oven siivoojillemme.
 • Kun kotisiivous suoritetaan viikon välein, kotisi pysyy aina viimeisen päälle siistinä, eikä sinun itse tarvitse pitää huolta muuta kuin tavaroiden järjestelystä.

 • Kahden viikon välein siivottuna kotisi pysyy puhtaana, eikä likaa ehdi pinttyä hankaliinkaan paikkoihin. Tällä tahdilla sinun tarvitsee todennäköisesti tehdä pientä välisiivousta mm. keittiö ja wc-tiloissa. Tämä on meidän siivouspalveluistamme suosituin vaihtoehto!

 • Kotisiivous neljän viikon välein poistaa sinulta perusteellisemman siivouksen vaivan, mutta viikoittainen ylläpito jää kuitenkin sinun tehtäväksesi.

  Esimerkiksi kylpyhuoneen kalkkitahrat, keittiön pinttymät ja lattian pyyhintä tulevat neljän viikon välein tehtyä huolella, mikä tekee ylläpidosta sinulle helpompaa.

Siivouspalvelun hinta riippuu siivouksen laajuudesta ja siivouksen kohteesta. Voit laskea siivouksen arvioidun hinnan kätevällä laskurilla, jonka löydät palvelukohtaisilta sivuiltamme.

 • Urhopesun tarjoaman siivouspalvelun hintaan sisältyvät kaikki siivousaineet ja -välineet imuria ja moppia myöten.

 • Käyttämämme yleispuhdistusaine on ympäristöystävällinen ja hajusteeton Kiilto Pron puhdistusaine, joka on myös allergialiiton hyväksymä. Myös muissa puhdistusaineissa on valittu mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällinen ja allergiaystävällinen vaihtoehto.

 • Ympäristöystävällisyydestä huolimatta siivouksen lopputuloksesta ei ole tingitty, ja siivousvälineet ovat ammattikäyttöön tarkoitettu.  Olemme päätyneet testaamalla parhaimpiin mahdollisiin puhdistusaineisiin ja siivousvälineisiin.
 • Sovimme usein asiakkaan kanssa aikaikkunan tietylle päivälle, jonka sisällä siivous toteutetaan. Aikaikkuna voi olla esim. kello 9-17 tai 11-14.

 • Vaihtoehtoisesti voimme sopia tarkan aloitusajan, jolloin aloitusaika on usein kello 9. Muitakin vaihtoehtoja löytyy – ota meihin yhteyttä, jos asia mietityttää!

Tietysti voit! Jos olet kotona siivouksen aikana, voimme siivota yhden huoneen tai kerroksen kerralla, niin sinä ja perheesi voitte olla rauhassa. Annathan kuitenkin meille siivousrauhan.

Suoritamme kotisiivouksen yleensä pareittain ja pyrimme lähtökohtaisesti siihen, että ainakin toinen siivoojista on käynyt kotonanne aikaisemmin. Siivousporukkamme on pieni, joten siivoojien vaihtuvuus Urhopesulla on yleensä vähäistä.

 • Kyllä voit, mutta siivous tulee perua vähintään 5 vuorokautta ennen siivouspäivää.

  Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan 40 % siivouksen hinnasta. Alle 2 vuorokautta ennen perutuista siivouksista veloitamme täyden hinnan.

 • Muistathan, että kotisiivoukselle tai muulle tilatulle siivouspalvelullemme voi sopia myös uuden, sopivamman ajankohdan esimerkiksi sairaustapauksen sattuessa!
 • Valitettavasti emme voi suorittaa kotisiivousta ollessasi sairaana, jotta työntekijöidemme terveys ei vaarannu.

 • Lievissä flunssatapauksissa voit mahdollisesti “lukittautua” yhteen tiettyyn huoneeseen, joka jätetään siivoamatta. Otathan yhteyttä mahdollisimman pikaisesti, mikäli tiedät olevasi sairaana siivouksen ajankohtana!

Lemmikit ovat meidän kavereitamme! 🙂 Kerrothan niistä kuitenkin etukäteen tilatessasi siivouspalvelua. Lemmikit ovat aina asiakkaan vastuulla, myös siivouksen aikana.

Kotisiivous sisältää sovitusti muun muassa lattian ja mattojen imuroinnin, yleisten pintojen pyyhinnän ulottuvuuskorkeudelta, roskien viennin, wc-tilojen pesun ja keittiön putsauksen. Erikseen pyydettäessä suoritamme myös esimerkiksi kalkinpoiston ja ikkunoiden pesun.

Lue tarkemmin palvelusivulta, mitä kaikkea Urhopesun kotisiivous sisältää.

Siivouksen jälkeen lähetämme laskun sähköpostilla. Laskusta löydät tarkemmat maksutiedot.

Kun tilaat kotisiivouksen tai ikkunanpesun kotiin, voit saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2023 vähennys on maksimissaan 60 % siivouspalvelun hinnasta ja se hyvitetään henkilökohtaisessa verotuksessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta.

Siivouspalveluissa on minimiveloitus 100 €.

Urhopesu tuottaa laadukkaita siivouspalveluja – ikkunanpesua, kotisiivouksia, remontti- ja muuttosiivouksia sekä toimistosiivouksia Tampereella ja lähiseuduilla.

Toimialueemme on koko Pirkanmaa, eli voit tilata siivouksen yritystiloihisi tai kotiisi myös Tampereen ydinalueen ulkopuolelle.

Yleensä mitään ei mene rikki. Mikäli meiltä pääsee rikkoutumaan esineitä siivouksen aikana, korvaa Urhopesu tuottamansa vahingot. Olethan tilanteessa yhteydessä toimistolle.

Lähtökohtaisesti kyllä voit. Muutostarpeen edessä ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun, niin katsotaan asiaa yhdessä!

Tarjoamme korkealaatuisia siivouspalveluja Tampereen seudulla ja laadukas työnjälki on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli kuitenkin käy niin, että et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, otathan yhteyttä asiakaspalveluun viimeistään kahden vuorokauden kuluessa Urhopesun käynnistä.