Alv 0 % siivouspalvelut Tampere

Laadukkaat ja luotettavat alv 0 % siivouspalvelut Tampereella henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut pysyvästi tai hetkittäisesti. Jos et pysty suoriutumaan kodin siivouksesta helposti esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi, saat Urhopesun tarjoamat siivoukset ja ikkunanpesut huomattavasti edullisempaan hintaan. Alta voit lukea tarkemmin siitä, kuka voi hyödyntää arvonlisäverotonta siivouspalvelua ja ottaa meihin yhteyttä kyselläksesi palvelun mahdollisuutta.

Tilaa arvonlisäveroton siivous Tampereelle ja lähikuntiin

Urhopesu tuottaa arvonlisäverotonta siivouspalvelua ikääntyneille sekä sellaisille henkilöille, joilla toimintakyky on päässyt alentumaan sairauden tai vamman vuoksi.

Voit saada edullisemman alv 0 % hinnan kaikista Urhon tarjoamista palveluista tilanteessa, jossa et itse pysty huolehtimaan kotisi siisteydestä kunnolla.
Tällaisiin arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin lukeutuvat ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja kotisiivoukset Tampereella sekä muualla Pirkanmaalla.

Kotisiivous

Urho suorittaa laadukkaat kotisiivoukset luotettavasti ja reippaalla asenteella

Ikkunanpesu

Myös ikkunanpesuissa työnjälkemme on huolellista ja palvelumme ystävällistä

Muista kotitalous-vähennys myös alv 0 % siivouspalveluista

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä myös arvonlisäverottomana ostetuista siivouspalveluista? Tällöin säästät arvonlisäveron lisäksi verotuksessa 60 % palvelun työn osuudesta. Muista siis hyödyntää vähennys, kun tilaat alvittoman siivouksen!

Reipas ja iloinen siivouspalvelu Urho tarjoaa räätälöityjä alv 0 % siivouspalveluita Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Suunnittelemme palvelun sisällön yhdessä kanssasi ja toteutamme laadukkaat kotisiivoukset luotettavasti haluamallasi tiheydellä.

Alv 0 % siivouspalvelut Tampereella. Kotisiivous, muuttosiivous ja ikkunanpesu Tampere.

Helppo prosessi

Näin alv 0 % siivouspalvelu toimii

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla. Soita, laita sähköpostia tai lähetä viesti verkkosivuilla!

Jutellaan toiveista

Jutellaan toiveistasi ja tarpeistasi. Laaditaan sellainen palvelu, joka sopii sinulle.

Tehdään sopimus

Tehdään lopuksi palvelusopimus ja -suunnitelma, joka oikeuttaa alv 0% siivoukseen.

Nauti puhtaudesta!

Jätä kodin siivoaminen täysin Urhon huoleksi, ja nauti itse puhtaista tiloista!

Kun toimintakykysi on syystä tai toisesta heikentynyt, voit hankkia arvonlisäverottomasti mitä tahansa Urhon tarjoamia siivouspalveluita. Näihin kuuluvat laadukkaat ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja kotisiivoukset Tampereen ydinalueella ja muualla Pirkanmaalla.

 • Arvonlisäveroton siivouspalvelu on saatavilla kaikille sellaisille henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt iän, vamman tai sairauden vuoksi.

 • Toimintakyky voi olla heikentynyt joko pitkäaikaisesti tai määräaikaisesti. Tällaisessa tilanteessa laadimme yhdessä kanssasi tapauskohtaisen palvelusopimuksen ja -suunnitelman, joka oikeuttaa hankkimaan Urhopesun tarjoamia siivouspalveluita edullisemmin ilman arvonlisäveroa.
 • Arvonlisäveroton siivous tarkoittaa yleensä säännöllistä ylläpitosiivousta, jossa asiakkaan koti puhdistetaan sovitusti 1, 2 tai 4 viikon välein. Näin koti pysyy paremmin puhtaana, eikä likaa pääse kerääntymään liiaksi.

 • Arvonlisäverottoman siivous- ja ikkunanpesupalvelun voi saada käyttöön myös määräaikaisesti. Tämä voi tulla kyseeseen silloin, kun toimintakyky on heikentynyt väliaikaisesti esimerkiksi jalan murtuman vuoksi. Vastaavassa tilanteessa ole rohkeasti yhteydessä Urhoon ja kysy meiltä määräaikaisen alv 0 % palvelun mahdollisuutta. Saamme varmasti asian järjestymään.

 • Alv 0 % siivouspalvelun voi myös saada käyttöön määräaikaisesti muuton ajaksi.
 • Urhopesulla arvonlisäveroton siivous on aivan yhtä kattava kuin “tavallinen” arvonlisäverollinen siivouskin. Alv 0 % palvelujen sisällöt ovat siis täysin samat kuin alv 24 % palveluissa. Niin kuin Urholla aina, palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä kanssasi tarpeisiisi sopivaksi.

 • Voit tutustua eri siivouksiin ja niiden tyypillisiin sisältöihin tarkemmin palvelukohtaisilla sivuilla:

  Kotisiivous Tampere
  Muuttosiivous Tampere
  Ikkunanpesu Tampere
 • Ota meihin ensin yhteyttä, kun huomaat tarvitsevasi arvonlisäverotonta siivouspalvelua. Tämän voit tehdä yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla Urhon toimistoon numeroon 050 449 4767 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@urhopesu.fi.

 • Kun olemme saaneet selvyyden tilaasi koskien, pystymme tekemään kanssasi palvelusopimuksen, joka oikeuttaa hankkimaan Urhon arvonlisäverottomia siivous- ja ikkunanpesupalveluita. Sovimme myös tarkemmin ylläpitosiivouksen tai muun tilaamasi alv 0 % palvelun sisällöstä, kuten siivottavista alueista ja siivouksen tiheydestä. Nämä määriytyvät tietysti omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

 • Pienen suunnittelun jälkeen sinulta ei enää vaadita muuta, ja voit odottaa kotisi pysyvän jatkossa puhtaana toimestamme.
 • Kyllä voi. Voit hakea kotitalousvähennystä myös edullisista alv 0 % kotisiivous-, muuttosiivous- ja ikkunanpesupalveluista. Näin kannattaa myös tehdä, sillä pystyt saamaan henkilökohtaisessa verotuksessa takaisin jopa 60 % palvelun työn osuudesta!

 • Täältä voit lukea tarkemmin kotitalousvähennyksestä.
 • Verohallinnon mukaan sosiaalihuollon palveluja voi ostaa arvonlisäverottomasti sellainen henkilö, jonka toimintakyky on heikentynyt iän, vamman tai sairauden vuoksi joko pysyvästi tai väliaikaisesti.

  Urhopesu Oy on merkitty Pirkanmaan hyvinvointialueen rekisteriin yksityiseksi sosiaalipalveluita tarjoavaksi yritykseksi 16.3.2023 alkaen. Voimme tästä syystä tarjota arvonlisäverottomia siivouspalveluita Tampereella ja Pirkanmaalla (paikkakunnilla Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi ja Kangasala). Näihin palveluihin lukeutuvat ikkunanpesut, kotisiivoukset ja muuttosiivoukset.

Alv 0% siivouspalvelut Tampere

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Yhteystiedot

Kysy meiltä alv 0 % siivouspalveluista

Tarjoamme alv 0 % ylläpitosiivousta Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Meiltä hankit arvonlisäverottoman siivouspalvelun myös määräaikaisesti.

Täytä yhteydenottolomake, soita, laita Whatsappia tai sähköpostia, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Sähköposti

toimisto@urhopesu.fi

Osoite

Hämeenpuisto 33,
33200 Tampere

Puhelin

050 4494 767

Whatsapp

050 4494 767