fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Toimitilasiivous Tampere

Laadukasta toimitilasiivousta Tampereella ja Pirkanmaalla. Urhopesu tarjoaa monipuolisia, räätälöityjä siivouspalveluita yritysten tarpeisiin – iloisella ja reippaalla asenteella höystettynä. Tilaa meiltä yrityssiivous ja varmista, että toimitilasi lähettävät puhtaudellaan oikean viestin!

Säännöllinen toimitilasiivous pitää tilat edustavassa kunnossa

Iloinen ja reipas Siivouspalvelu Urho tuottaa siivoukset Tampereen ja Pirkanmaan toimistoihin sekä liiketiloihin toivotulla tiheydellä esimerkiksi 1-2 viikon välein.

Kiinteä kuukausihintamme on helposti budjetoitavissa. Pyrimme myös yritysasiakkaiden kohdalla siihen, että tiloissa käyvät aina samat tutut siivoojat.

Toteutamme alueella toimitilasiivouksia myös viikonloppuisin!

Luotettava palvelu

Siivouspalvelu Urho on avoin ja reilu sekä työntekijöilleen että asiakkailleen

Loistava työnjälki

Panostamme toiminnassamme laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun

Toimitilasiivous Tampereen tiloihin sisältäen esim.:

Helppo prosessi

Näin siivouspalvelu toimii

Ota yhteyttä

Soita Urhopesun toimistoon, laita sähköpostia tai lähetä viesti lomakkeen kautta!

Kartoituskäynti

Käydään läpi liiketilan tai toimiston siivoukseen liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Tarjous

Lähetämme pitävän tarjouksen toimitilasiivouksesta Tampereella tai Pirkanmaalla.

Puhdasta tuli!

Urho hoitaa homman laadukkaasti kotiin! Voit nauttia raikkaasta toimitilasta.

Urhon toimitilasiivous - Asiakkaan sanoin

Katso videolta, mitä asiakkaamme Rauni Kalliala Hammasklinikka Kruunusta kertoo Urhon tarjoamasta toimitilasiivouksesta!

Toimitilasiivous Tampere

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Yhteystiedot

Pyydä tarjous toimitilan siivouksesta!

Urho tarjoaa laadukkaat toimitilasiivoukset Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Täytä lomake, soita, laita Whatsappia tai sähköpostia, niin olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sähköposti

toimisto@urhopesu.fi

Osoite

Hämeenpuisto 33,
33200 Tampere

Puhelin

050 449 4767

Whatsapp

050 449 4767

Urhon toimitilasiivous arkea helpottamaan

Teemme toimitilojen siivouksia Tampereella ja kaikkialla Pirkanmaalla. Meille tärkeintä on tuottaa ensiluokkaista työnjälkeä ja parasta mahdollista palvelua, mikä näkyy yritysasiakkaidemme tyytyväisyydessä.

Kiireisen työpäivän keskellä toimitilojen siivous voi olla haastava toteuttaa. Me Urholaiset tiedämme, mitä kova työ on, ja siksi haluamme, että pystyt harjoittamaan liiketoimintaasi vapaammin ja ilman ylimääräistä stressiä siivoamisesta. Silti riittävä siisteystaso on tärkeää sisäilman laadun, tilojen edustavuuden ja viihtyvyyden kannalta.

Urhon toimitilasiivouksen avulla voit keskittyä täysin toimintasi pyörittämiseen raikkaan puhtaissa tiloissa. Palvelun voit tilata päivittäin, viikon välein tai niin usein kuin tilanne sitä vaatii, ja se on räätälöitävissä teidän tarpeidenne mukaan. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, ympäristöystävälliset ja hajusteettomat puhdistusaineet sekä joustavat aikataulut takaavat astetta huolettomamman työpäivän!