fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Mitä Urhopesun kotisiivous maksaa?

Kotisiivous hinta – Mitä kotisiivous maksaa?

Urhopesun tavoitteena on tarjota läpinäkyvä hinnoittelumalli, joka on asiakkaalle sekä reilu että selkeä. Vaikka siivouspalveluiden hinnoissa on yleisesti paljon vaihtelua, me Urhopesulla haluamme tehdä hinnoittelusta yksinkertaista.

Käydään yhdessä läpi, mitä tarjoamamme kotisiivous maksaa, mihin nämä kustannukset meillä perustuvat ja miten sinä voit asiakkaana vaikuttaa siivouspalvelun hintaan.

Urhopesun hinnoitteluperiaatteet

Urholla kotisiivouspalvelun hinta muodostuu tuntihinnasta 50 €/h ja asiakkaan sijainnista riippuen matkakulusta, jonka hinta on 10 € +2 €/km. Urhon kotisiivouspalvelussa ammattisiivousaineet- ja välineet sisältyvät hintaan, mukaan lukien imuri.

Koska hinta perustuu pääasiassa siivoukseen käytettävään aikaan ja aika perustuu siivouksen sisältöön, haluamme, että nämä ovat linjassa keskenään.

Urholla kotisiivouksen sisältö on mietitty siten, että se palvelee suurinta osaa asiakkaista. Ymmärrämme kuitenkin, että jokainen koti on uniikki ja asiakkaalla voi olla erityistoiveita siivouksen suhteen, jotka tottakai haluamme ottaa huomioon. Tämän takia olemme luoneet seuraavanlaisen prosessin siivoukseen tarvittavan ajan selvittämiseksi: Ensimmäiset kolme siivouskertaa ajatellaan asiakkaan kannalta tutustumisena siivouspalveluun, jona aikana toivomme palautetta palvelusta.

Kolmen siivouskerran jälkeen oletus on, että siivouksen sisältö ja siihen tarvittava aika ovat selvillä, ja sitä myötä aika sekä hinta voidaan lukita. Elämäntilanteet ja tarpeet siivouspalvelulle voivat toki muuttua, ja siksi tarkastamme kolmen kuukauden välein tarvitseeko aikaa nostaa tai laskea.

Helpottaaksemme kotisiivouksen hinnan arviointia olemme luoneet laskurin, joka antaa sinulle suuntaa-antavan hinta-arvion etukäteen. Siirry kotisiivouslaskuriin.

Moni tekijä vaikuttaa siihen, mitä kotisiivous maksaa

Kotisiivouksen kesto ja siten myös hinta määräytyvät useiden tekijöiden perusteella:

  • Siivottavien tilojen neliömäärä
  • Asukkaiden, mukaan lukien lemmikkien, lukumäärä
  • Asunnon siisteystaso ja kuinka usein siellä siivotaan
  • Tilan avaruus ja huonekalujen määrä
  • Lasipintojen määrä
  • Erityistoiveet, kuten lakanoiden vaihto tai tiskien pesu

Näin voit itse vaikuttaa kotisiivouksen hintaan

Kotisiivouksen hintaa voi pienentää helpottamalla siivoojan työtä. Siivoojan työskentelyä nopeuttaa esimerkiksi tiskien asettaminen koneeseen, lelujen siivoaminen lattioilta ja pyykkien siirtäminen pois pöydiltä.

Kannattaa myös huomioida, että työhön käytettävä aika alkaa autolta ja päättyy autolle. Jos asiakkaalla on tarjota autopaikka lähellä asuntoa, jota Urhon työntekijät voivat käyttää, säästää sekin aikaa ja siten näkyy myös jonkin verran kotisiivouksen hinnassa.

Miksi kotisiivouksen hinnat vaihtelevat eri yritysten välillä?

Kotisiivouksen hinnat voivat vaihdella monesta syystä. Eri yritysten erilainen kustannusrakenne, palvelun laatu ja sisältö sekä liiketoiminnan koko ja maine voivat kaikki vaikuttaa siihen, kuinka paljon lopulta maksat kotisiivouksesta.

Urhopesun kotisiivous ei ole markkinoiden kallein eikä halvin. Suuret siivousfirmat saattavat olla kalliimpia ja muutaman hengen yritykset tai  toiminimiyrittäjät halvempia. Haluamme osua näiden väliin.

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta tehokkuudestamme. Nopeudesta huolimatta laadukas työnjälki on aina meillä etusijalla. Tämän seurauksena vaikka tuntihintamme olisi alussa sama kuin kilpailijallamme, voi laskun loppusumma olla pienempi.

Kun vertailet kotisiivouspalveluiden hintoja muista tarkistaa, sisältyykö hintaan kaikki palvelut, kuten Urholla. Esimerkiksi matkakulut ja siivoustarvikkeet eivät aina kuulu erityisen edullisten tarjousten piiriin, ja tämä voi aiheuttaa ikävän yllätyksen laskutusvaiheessa.

Kun maksat siivouspalvelusta, maksat myös näistä asioista

Kotisiivouksesta laskutettavasta summasta suurin osa menee työntekijöiden palkkakuluihin ja koulutukseen. Lisäksi kuluja syntyy autoista, puhdistusaineista, asiakaspalvelusta, markkinoinnista, HR-tehtävistä ja muista hallinnollisista tehtävistä.

Ja kuten mikä tahansa yritys, Urhopesu pyrkii tekemään voittoa – tämä myös mahdollistaa laadukkaan palvelun sekä palvelumme jatkuvuuden.

Haluatko tietää, mitä kotisiivous maksaisi kohdallasi?

Mikäli et ole varma, millaista palvelua tarvitset tai mitä se maksaisi, tiimimme auttaa mielellään. Ota yhteyttä, niin annamme lisätietoja tai teemme sinulle tarkan hinta-arvion kotisiivouspalveluista Tampereen tai Pirkanmaan seudulla.