fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Urho työpaikkana

Tavoitteemme on luoda Urhosta innostava ja motivoiva työpaikka tulevaisuuden tekijöille.

Haluamme luoda työpaikan, jossa johto on aina lähellä ja helposti tavoitettavissa. Työntekijän toiveita ja palautetta kuunnellaan, jotta työnteko olisi mahdollisimman mukavaa. Kehitysehdotukset otetaan vakavasti ja mahdollisuuksien mukaan ne toteutetaan, mikäli niissä nähdään positiivista potentiaalia.

Perehdytysprosessia kehitetään jatkuvasti koko yrityksen voimin, ja kaikki dokumentoidaan jatkoa varten. Uuden työntekijän perehdytykseen valitaan henkilö, joka käyttää prosessiin kiirehtimättä aikaa, jotta uusi tulokas sisäistää talon toimintatavat ja työtehtävät mahdollisimman hyvin.

Rekrytoinnissa ainoa asia jota vaadimme on asenne työntekoa kohtaan, koulutuksesta vastaamme itse. Haluamme olla varmoja siitä, että Urhon jokainen työntekijä on omaksunut Urhon asenteen ennen kuin astuu asiakkaan ovesta sisään. Tämä on tärkeää yrityksen kasvun ja tyytyväisten asiakkaiden kannalta.

Kunnioitamme jokaista asiakasta kuin se olisi yrityksen ainoa asiakas. Tavoite on aina nolla reklamaatioita. Jos reklamaatio kuitenkin tulee, asia hoidetaan mahdollisimman fiksusti pois ja pyritään saamaan asiakas tyytyväiseksi.

Jaakko Huura