Urhopesu

Siivous Tampere

Etsitkö laadukasta ja ystävällistä siivouspalvelua Tampereen seudulla? Anna meidän auttaa! Olipa sijaintina Tampereen keskusta tai mikä tahansa alue Pirkanmaalla, iloinen ja reipas Siivouspalvelu Urho huolehtii kotisi ja liiketilojesi siisteydestä. Varaa siivous ottamalla meihin yhteyttä haluamallasi tavalla tai käy laskemassa siivouksen arvioitu hinta palvelukohtaisilla sivuillamme!

Urhopesu on iloinen ja reipas siivouspalvelu Tampereella

Olen kokeillut monia palveluntarjoajia ja todennut Urhon hinta-laatusuhteelta parhaaksi
-Merja

Reipasta siivousta Pirkanmaalla

Tampereen iloisin ja reippain siivouspalvelu on valmiina palvelemaan silloin, kun sinulle sopii

Kun jätät siivouksen Tampereen ja Pirkanmaan alueella meidän hoidettavaksemme, säästät aikaa ja vaivaa siivoustyöltä. Laadukkaiden siivouspalveluiden avulla varmistat, että kotisi, toimistosi tai liiketilasi tulee taatusti puhtaaksi sovittuna ajankohtana ammattilaisten toimesta. Lopputuloksena sinulla on raikas tila, jossa on hyvä olla.

Iloiset ja reippaat Urholaiset suorittavat jokaisen siivouksen tehokkaasti mutta huolellisesti. Autamme pitämään erilaiset tilat siisteinä tarpeesi mukaan yksittäisen siivouksen, silloin tällöin tapahtuvan siivoustyön tai esimerkiksi viikon tai kahden välein suoritettavan ylläpitosiivouksen muodossa. Kanssamme voit luottaa siihen, että hommat hoidetaan kunnolla sovittuna päivänä ja saat itse keskittyä ihan muihin asioihin.

Siivous Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Nopeaa ja mutkatonta palvelua.
-Kaisa

Mitä on Siivouspalvelu Urho?

Rehti ja positiivinen siivousyhteisö, josta olemme ylpeitä

Tarjoamamme siivouspalvelut työllistävät useita Tampereen seudun nuoria. Urhon toiminnan ytimessä on ihmisten voimaannuttaminen, ja siksi me pyrimme antamaan jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä, kasvaa ja kehittyä parhaassa mahdollisessa työpaikassa.

Tämän teemme panostamalla siivoojiemme koulutukseen koko työsuhteen ajan ja tekemällä kaikkemme sen eteen, että Urholaiset saavat työskennellä positiivisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Urholaisten hyvinvoinnista huolehtiminen johtaa tyytyväisiin siivoustiimeihin, jotka puolestaan näkyvät asiakkaillemme laadukkaana ja ystävällisenä palveluna. Näin palvelumme pysyy huolettomana ja ammattimaisena kerta toisensa jälkeen. Lue meistä lisää!

0 +

Palkattua nuorta

0 +

Tyytyväistä asiakasta

Urhopesu tarjoaa iloista ja reipasta siivouspalvelua Tampereella ja Pirkanmaan alueella.

Ystävälliset siivoojamme saavat kaikki seuraavat työt tehtyä luotettavasti ja ammattitaidolla:

Kotisiivous
Muuttosiivous
Remonttisiivous
Yrityssiivous / toimistosiivous
Ikkunanpesu koteihin
Ikkunanpesu toimitiloihin
Ikkunanpesu näyteikkunoihin

Kurkkaa valikosta palvelukohtaiset sivumme tarkemmin niistä!

Kyllä! Voit itse valita itsellesi sopivan ajankohdan sillä olettamuksella, että siivoustiimimme on silloin vapaana.

Suosittelemme asiakkaitamme tarkistamaan saatavuuden etukäteen ja varaamaan siivouksen hyvissä ajoin eli vähintään pari viikkoa ennen siivousta.

Meiltä voit tilata hyvillä mielin sekä kertasiivouksen että säännöllisen ylläpitosiivouksen.

Jotta kaikki tilat pysyisivät siisteinä ja puhtaina, suosittelemme joko viikoittaista, kahden viikon välein suoritettavaa tai kuukausittaista siivousta. Esimerkiksi kotisiivouspalvelussamme suosituin tiheys on joka toinen viikko, jolloin likaa ei pääse kertymään liiaksi ja sinun tulee ainoastaan tehdä pientä välisiivousta mm. vessaan ja keittiöön. Kun kotisiivous suoritetaan viikottain, sinun ei tarvitse huolehtia kodin siivouksesta lainkaan, vaan ainoastaan tavaroiden järjestelystä.

Yrityssiivous / toimistosiivous puolestaan tilataan yleensä viikon välein tai päivittäin toteutettavaksi.

Siivoustiheys on kuitenkin täysin sinusta itsestäsi ja tarpeistasi kiinni. Olipa kyse sitten säännöllisestä siivouksesta tai ainoastaan yhdestä kerrasta, Urhopesu toteuttaa jokaisen siivouksen Tampereen alueella taatusti laadukkaasti, luotettavasti ja oikealla asenteella.

Siivouksen hinta alkaa 100 eurosta, joka on minimiveloitus. Tämän jälkeen siivouspalvelun kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon siivoustyötä tehdään ja paljonko esimerkiksi siivottavia neliöitä on. Huomaathan, että voit saada työn osuudesta jopa 60 % kotitalousvähennystä.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai laske siivouksen arvioitu hinta verkkosivuiltamme löytyvällä laskurilla:

Kotisiivouksen hintalaskuri
Muuttosiivouksen hintalaskuri
Ikkunanpesun hintalaskuri kotitalouksille
Toimitilojen ikkunanpesun hinnan muodostuminen (esimerkki)
Näyteikkunoiden pesun hinnan muodostuminen (esimerkki)

Pyydä tarjous remonttisiivouksesta tai toimistosiivouksesta täällä!

Helppo prosessi

Näin siivouspalvelu toimii

Ota yhteyttä

Soita siivouspalvelu Urholle tai lähetä viestiä yhteydenotto-lomakkeen kautta!

Sovitaan aika

Sovitaan siivoukselle juuri sellainen ajankohta, joka sopii parhaiten aikatauluusi.

Tulemme hommiin

Saavumme sovitusti paikalle ja toteutamme laadukkaan siivouksen Tampereella.

Nyt on siistiä!

Homma on hoidettu! Nauti puhtaan raikkaista tiloista kotona ja yrityksessä.

Siivouspalvelu helpottaa elämää

Tilaa Urhon huoleton siivous Tampereen ja Pirkanmaan seudulle

Eikö olisi mukavaa, jos saisit apua koti- ja yritystilojen siisteyden ylläpitämiseen, jolloin ne olisivat aina edustuskunnossa? No niin meistäkin. Anna siis reippaiden Urholaisten auttaa sinua!

Toteutamme laadukkaat kerta- ja ylläpitosiivoukset Tampereen ydinalueella, lähiseudulla ja koko Pirkanmaalla haluamallasi tiheydellä. Kanssamme voit luottaa siihen, että työt sujuvat tehokkaasti ja huolettomasti, ja että pistämme takuulla parastamme.

Kotisiivous

Kun tilaat kotisiivouksen tai minkä tahansa muun siivouspalvelun Urholta, tarkoittaa se taattua laadukasta työtä ja samalla sitä, että voit käyttää säästyneen aikasi johonkin täysin muuhun.

Muuttosiivous

Yksin tehdessä muuttosiivous voi viedä tunteja ja toisinaan jopa päiviä. Rehti ja reipas siivousyrityksemme on valmiina tehostamaan toimintaa tarvitsemanasi ajankohtana!

Toimistosiivous​

Työntekijöille ja asiakkaille kannattaa tarjota vain parasta. Kokonainen rakennus näyteikkunoineen tai pienempi toimisto, Urhon tarjoamat siivouspalvelut takaavat raikkaat toimitilat.

Ylläpitosiivous

Me ymmärrämme, miten tärkeää on pitää tilat puhtaina. Tarjoamme jatkuvaa ylläpitosiivousta kotitalouksille ja yrityksille, jotta lika ja sotku eivät koskaan pääsisi yllättämään vierailijoita.

Iloista ja reipasta siivousta Tampereella

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Siivouspalvelumme asiakkaita

Nämäkin yritykset luottavat Urhoon

Siivouspalvelumme asiakkaita

Nämäkin yritykset luottavat Urhoon

Viimeisimmät artikkelit

Pesu -blogi