fbpx
Urho - Siivouspalvelu Tampereella

Urhopesu

Siivous Tampere

Kaipaatko korkealaatuista ja luotettavaa siivousta Tampereen seudulla? Tulit oikeaan paikkaan! Olipa tilojesi sijaintina ydinkeskusta tai mikä tahansa kunta Pirkanmaalla, iloinen ja reipas Siivouspalvelu Urho saa ne hujauksessa puhtaiksi. Varaa siivous Tampereelle ottamalla yhteyttä haluamallasi tavalla tai käy laskemassa palvelun arvioitu hinta palvelukohtaisilla sivuillamme!

Iloinen ja reipas siivouspalvelu Tampereella

Olen kokeillut monia palveluntarjoajia ja todennut Urhon hinta-laatusuhteelta parhaaksi
-Merja

Iloinen ja reipas siivous Tampere

Siivouspalvelu Urho palvelee sinua tehokkaasti ja ystävällisellä asenteella

Kun jätät siivouksen Tampereen alueella meidän hoidettavaksemme, säästät ajassa ja vaivassa. Urhon palveluiden avulla myös varmistat, että kotisi tai liiketilasi tulee varmasti puhtaaksi ammattilaisten toimesta. Lopputuloksena sinulla on puhdas ja raikas tila, jossa on hyvä olla.

Ystävälliset Urholaiset suorittavat jokaisen siivouksen yksilöllisesti, tehokkaasti ja huolellisesti. Autamme pitämään tilasi siisteinä tarpeen mukaan yksittäisen siivouksen, silloin tällöin tapahtuvan palvelun tai esimerkiksi kahden viikon välein suoritettavan ylläpitosiivouksen muodossa. Kanssamme voit aina luottaa siihen, että homma hoituu kunnolla sovittuna aikana ja saat itse keskittyä muihin asioihin.

Siivous Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Nopeaa ja mutkatonta palvelua.
-Kaisa

Tätä kaikkea on Urho

Rehti ja positiivinen siivousyhteisö, josta olemme ylpeitä

Jokainen tehty siivous työllistää Tampereen seudun nuoria. Urhon toiminnan ytimessä on ihmisten voimaannuttaminen, ja siksi me haluamme antaa jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja työskennellä parhaassa mahdollisessa työpaikassa.

Teemme tämän panostamalla siivoojien ammattiosaamiseen läpi työsuhteen ja tekemällä kaikkemme sen eteen, että ammattilaisemme saisivat työskennellä turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä.

Urholaisten hyvinvoinnista huolehtiminen johtaa tyytyväisiin tiimeihin, mikä puolestaan näkyy asiakkaillemme erinomaisena työnjälkenä ja ystävällisenä palveluna. Näin toimiessamme pidämme Tampereen siivousten laadun korkealla kerta toisensa jälkeen. Tutustu Urholaisiin!

0 +

Palkattua nuorta

0 +

Tyytyväistä asiakasta

Urhopesu tuottaa kattavasti siivouksia Tampereen sekä Pirkanmaan seudulla sijaitseville yrityksille ja  kotitalouksille.

Reippaat ammattilaisemme tuottavat kaikki seuraavat palvelut laadukkaasti ja luotettavasti:

 • Kotisiivous
 • Muuttosiivous
 • Remonttisiivous
 • Yrityssiivous / toimistosiivous
 • Ikkunanpesu koteihin
 • Ikkunanpesu toimitiloihin
 • Ikkunanpesu näyteikkunoihin

 

Voit kurkata valikosta palvelukohtaiset sivut lukeaksesi näistä tarkemmin!

 • Kyllä, voit itse valita itsellesi sopivan ajankohdan sillä olettamuksella, että siivoustiimimme on silloin vapaana.
 • Suosittelemme asiakkaitamme tarkistamaan saatavuuden etukäteen ja varaamaan siivouksen hyvissä ajoin eli vähintään pari viikkoa ennen siivousta.
 • Meiltä voit tilata hyvillä mielin sekä kertasiivouksen että säännöllisen ylläpitosiivouksen.

 • Jotta kaikki tilat pysyisivät siisteinä ja puhtaina, suosittelemme joko viikoittaista, kahden viikon välein suoritettavaa tai kuukausittaista siivousta. Esimerkiksi kotisiivouspalvelussamme suosituin tiheys on joka toinen viikko, jolloin likaa ei pääse kertymään liiaksi ja sinun tulee ainoastaan tehdä pientä välisiivousta mm. vessaan ja keittiöön. Kun kotisiivous suoritetaan viikottain, sinun ei tarvitse huolehtia kodin siivouksesta lainkaan, vaan ainoastaan tavaroiden järjestelystä.

 • Yrityssiivous / toimistosiivous puolestaan tilataan yleensä viikon välein tai päivittäin toteutettavaksi.

Siivoustiheys on kuitenkin täysin sinusta itsestäsi ja tarpeistasi kiinni, nämä ovat vain esimerkkejä!

Urholla siivouksen hinta alkaa 100 eurosta, joka on palvelun minimiveloitus. Tämän jälkeen siivouksen kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon siivoustyötä tehdään ja paljonko esimerkiksi siivottavia neliöitä on.

Voit arvioida siivouksen hintaa kätevästi laskurin avulla. Laskureissa näkyy myös kotitalousvähennyksen osuus.

 

Huomaathan, että laskurit näyttävät vain arvion ja tarkan hinnan saat kysymällä meiltä tarjouksen!

Helppo prosessi

Näin siivouspalvelu toimii

Ota yhteyttä

Soita Urholle, laita WhatsAppia tai lähetä viestiä yhteydenotto-lomakkeen kautta!

Sovitaan aika

Sovitaan palvelulle sellainen ajankohta, joka sopii parhaiten omaan aikatauluusi.

Tulemme hommiin

Saavumme paikalle sovitusti ja toteutamme siivouksen Tampereen tiloihin.

Nyt on siistiä!

Homma on hoidettu! Nauti puhtaista ja raikkaista tiloista kotona tai yrityksessä.

Urho tuo helpotusta arkeen

Tilaa ammattilaisen suorittama siivous Tampereen seudulle

Eikö olisikin mukavaa, jos saisit apua kodin tai yritystilojen siisteyden ylläpitämiseen, ja tilat pysyisivät jatkuvasti edustuskunnossa? No niin meistäkin – anna siksi Urhon reippaiden ammattilaisten auttaa!

Urholaisten kanssa voit luottaa siihen, että työt sujuvat sovitusti, työnjälki on laadukasta ja palvelu on sinulle huoletonta. Toteutamme kotitalouksien ja yritysten kerta- ja ylläpitosiivouksia Tampereella sekä ympäri Pirkanmaan ammattitaitoisesti toivomallasi tiheydellä.

Kotisiivous

Kun tilaat kotisiivouksen tai minkä tahansa muun palvelun meiltä, tarkoittaa se taatusti puhdasta asuntoa ja samalla sitä, että voit käyttää säästyneen ajan johonkin ihan muuhun.

Muuttosiivous

Yksin tehdessä muuttosiivous voi viedä tunteja ja toisinaan jopa päiviä. Siivouspalvelumme on valmiina tehostamaan toimintaa tarvittuna ajankohtana, hyvin huolellisella otteella tietenkin!

Toimistosiivous​

Asiakkaille ja työntekijöille on hyvä tarjota vain parasta. Oli kyseessä kokonainen rakennus ikkunoineen tai pienempi huoneisto, Urhon toimistosiivous takaa raikkaat tilat!

Ylläpitosiivous

Me jos ketkä tiedämme, miten tärkeää siisteys on. Tarjoamme säännöllisiä ylläpitosiivouksia kotitalouksille sekä yrityksille, jotta lika ja sotku eivät pääsisi yllättämään sinua ja vieraitasi.

Koti- ja yrityssiivous Tampere

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Siivouspalvelumme asiakkaita

Nämäkin yritykset luottavat Urhoon

Siivouspalvelumme asiakkaita

Nämäkin yritykset luottavat Urhoon

Viimeisimmät artikkelit

Pesu -blogi

Urhon siivous arkea helpottamaan

Urho tekee kattavia siivouksia Tampereella ja kaikkialla Pirkanmaalla, mukaan lukien kotisiivous, muuttosiivous, toimistosiivous ja ikkunanpesut. Meille tärkeintä on tuottaa ensiluokkaista työnjälkeä ja parasta mahdollista palvelua, mikä näkyy asiakkaidemme tyytyväisyydessä.

Kiireisen arjen keskellä siivous voi olla haastava toteuttaa. Me Urholaiset tiedämme, mitä kova työ tarkoittaa. Juuri siksi uskomme, että jokaisen tulisi saada nauttia vapaa-ajastaan ilman stressiä ja syyllisyyttä siivouksen suorittamisesta. Kuitenkin riittävä siisteys on tärkeää sisäilman laadun ja viihtyvyyden kannalta.

Urhon siivouspalveluiden avulla voit elää puhtaassa ympäristössä ilman stressiä siivouksesta. Siivouksen voit tilata kertaluontoisesti, säännöllisesti tai säännöllisen epäsäännöllisesti, ja kaikki siivoukset ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, hajusteettomat ja ekologiset puhdistusaineet sekä joustavat aikataulut siivouksissa takaavat sinulle astetta huolettomamman arjen!